”Det bästa jag hört under mina 25 år som program- och konferensansvarig” /Ingrid Uhlman, program- och konferensansvarig, Bohusläns Museum, Uddevalla

Lasse Mattila är finskfödd singer-songwriter, socionom och opinionsbildare. Lasse har under de senaste 25 åren uppträtt med sin musik i såväl Sverige, Finland, Norge och Danmark. 

Utöver musiken är Lasse en flitigt anlitad föreläsare i frågor rörande psykisk hälsa/ohälsa och barns och ungas utsatthet och utanförskap. 

Diskografi

2021 Punkt. (singel)

2021 För dig (singel)

2020 Tillfälligt (sigel)

2020 Där du är (singel)

2020 När jag kommer hem (singel)

2019 För din skull (singel)

2018 Faller isär (singel)

2018 För din skull (singel)

2018 Plötsligt slår ett hjärta till (singel) 

2016 Du förtjänar det bästa (singel)

2015 På riktigt för dig (album)

2008 Vägar ut (EP)

2001 Det är dags (album)

Mer information om Lasse Mattila och hans övriga engagemang finner du här.