Prenumerera på mitt nyhetsbrev

Spotify

Nyhetsbrevet innehåller inslag och reportage om frågor som välfärd, socialt arbete och utbildning, och distribueras via e-post en gång i månaden. Nyheterna riktar sig främst till dig som i din vardag möter barn och unga, eller som av annan anledning är intresserad av frågorna.

Du kan prenumerera på nyhetsbrevet genom förmuläret nedan, eller genom att skicka din e-postadress till lasse@lassemattila.com med rubriken ”Prenumeration av nyhetsbrev”.
Efter att ha fyllt i uppgifterna ovan och klickat på “Prenumerera” kommer du att få ett bekräftelsemail till den e-postadress som du angivit. Genom att följa instruktionerna på mailet bekräftar du din prenumeration, och får så småningom ett litet välkomsterbjudande från mig. Välkommen!

Din e-postadress kommer enbart att användas till utskick från mig, och kommer inte att säljas, bytas eller överlåtas till någon annan. Du kan när som helst avsluta din prenumeration genom en länk längst ner på varje nyhetsbrev, alternativt genom att via e-post meddela detta till mig på lasse@lassemattila.com.

 

Spotify