”Lika bra som Hellström och Winnerbäck” /Ingrid Uhlman, program- och konferensansvarig, Bohusläns Museum, Uddevalla

Lasse Mattila är finskfödd singer-songwriter, socionom och opinionsbildare. Lasse har under de senaste 20 åren uppträtt med sin musik i såväl Sverige, Finland, Norge och Danmark. 

Utöver musiken är Lasse en flitigt anlitad föreläsare i frågor rörande psykisk hälsa/ohälsa och barns och ungas utsatthet och utanförskap. 

Diskografi

2001 Det är dags (album) 

2008 Vägar ut (EP) 

2015 På riktigt för dig (album) 

2016 Du förtjänar det bästa (singel) 

2018 Plötsligt slår ett hjärta till (singel) 

2018 För din skull (singel) 

2018 Faller isär (singel) 

Mer information om Lasse Mattila och hans övriga engagemang finner du här.